Veelgestelde vragen

De escape rooms kunnen gespeeld worden door teams van twee (Mission Michelangelo: drie) tot maximum zes personen. Bij grotere groepen kunnen we de twee rooms tegelijk laten starten. Ben je met meer dan 12 personen, contacteer ons dan per mail zodat we de gewenste timeslots voor u kunnen vastzetten.
Onze escape rooms zijn geschikt voor spelers vanaf 16 jaar. Een uitzondering is mogelijk voor kinderen vanaf 12 jaar als ze worden vergezeld door één of meerdere volwassenen.
We verzoeken de deelnemers om stipt 15 minuten voor aanvang van de gereserveerde tijd aan te komen. Net voor de start geeft de roommanager uitleg over het spel.
In onze escape games zijn geen zware fysieke inspanningen nodig, maar gezien de aanwezigheid van trappen en soms smalle doorgangen in de rooms kunnen rolstoelgebruikers er spijtig genoeg niet aan deelnemen. Ook hoogzwangere vrouwen en mensen met een pacemaker en epilepsie raden wij af om deel te nemen. Onze escape rooms zijn niet eng, ook niet voor wie last heeft van claustrofobie. Door op de noodknop te duwen, kan men de room op elk moment verlaten.
Het tarief is vastgesteld op basis van het aantal deelnemers.

  • 2 of 3 spelers (voor ervaren spelers): 100 euro
  • 4 spelers: 110 euro
  • 5 spelers: 120 euro
  • 6 spelers: 130 euro
De escape room kan tot 72 uur van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Binnen 72 uur wordt 60 euro in rekening gebracht.
Het is verboden om gelijk welk detail van de raadsels of spelletjes later te verklappen. Elke deelnemer verbindt zich ertoe de geheimhoudingsplicht te respecteren.
De escape games kunnen zowel in het Nederlands, het Engels als het Frans gespeeld worden. Voor sommige hints en documenten is wel een basiskennis Engels nodig.